RENOTEC® DAKCOATING

MET UITSTEKENDE EIGENSCHAPPEN

RENOTEC® DAKCOATING is een unieke technologie die daken zelfreinigend en extreem waterafstotend maakt en oppervlakte-erosie op lange termijn minimaliseert.

DAKCOATING MET UITSTEKENDE EIGENSCHAPPEN

De RENOTEC® DAKCOATING is wetenschappelijk ontwikkeld door gespecialiseerde ingenieurs die meer dan 30 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van producten van hoge kwaliteit voor de bescherming van dakbedekking. Behandelen met RENOTEC® DAKCOATING zal de levensduur van de dakpannen & leien verlengen en zal verdere erosie minimaliseren. RENOTEC® DAKCOATING is ontwikkeld om een lelijk en onaantrekkelijk dak te transformeren in een mooi en glanzend dak.

MICROFORMULA® BIOLOGISCHE FORMULE

RENOTEC® DAKCOATING is gebaseerd op een speciale organische 100% acryl formule (vrij van APEO) en bevat speciaal geselecteerde pigmenten.

WATERAFSTOTEND

De uitstekende waterafstotende eigenschappen zullen uw dak droog en zeer goed bestand houden tegen biologische vervuiling, schimmel, enz. Droge dakpannen verbeteren de thermische weerstand, voorkomen vorstschade en verminderen de groei van microbiële sporen

ZELFREINIGENDE RENDEMENT

Vuildeeltjes zijn niet in staat om zich vast te zetten als uw dak behandelt is met RENOTEC® DAKCOATING. Deze deeltjes zullen bij regenval van uw dak gewassen worden. Uw dakpannen blijven vele jaren lang schoon en aantrekkelijk.

KWALITEITSNORMEN

DIN EN ISO 53504 - REK BIJ BREUK
DIN EN ISO 7783-2 - WATERDAMPTRANSMISSIESNELHEID
DIN EN ISO 1062/3 - WATERDOORLATENDHEID
DIN EN ISO 4624 - TREK TEST OP HECHTING

RENOTEC® DACKCOATING zal niet barsten of afschilferen. RENOTEC® DACKCOATING zal flexibel en kleurstabiel blijven. RENOTEC® DACKCOATING zal uw dakoppervlak meer dan 10 jaar beschermen.

KLEURENKAART


Waarom u dak herstellen met RENOTEC® DAKCOATING?

+ Verlengt de levensduur van uw dakpannen
+ Verbetert het uiterlijk van uw dak
+ Kan helpen om de waarde van uw onroerend te verhogen
+ Herstelt de oorspronkelijke oppervlakte bescherming
+ Snelle plaatsing
+ Grote besparing - een goedkoop alternatief voor vervanging

FOLDERS EN DEURHANGERS

Folders en deurhangers voor onze verkooppartners. rt-bud

DEMO ZAKKE

Laat u klanten zelf het waterafstotende (lotus)effect van een RENOTEC® behandeling ervaren in combinatie met het kleurengamma. rt-dt

POMP GRACO
795 ULTRA MAX II

Met een borstelloze gelijkstroommotor van 2,2 pk kan de Ultra Max II 795 meerdere pistolen gebruiken en is het apparaat ideaal voor de professionele aannemer voor particuliere woningbouwprojecten van aanpassings- en retoucheerwerken die een brede waaier aan coatings spuit.

Levering bevat: GRACO spuitpistool, mondstukhouder RAC X, LTX mondstuk, slang 15m, 100cm extensie met mondstukhouder RAC X

• Uitgang 3.6 LPM
• Gewicht 45 KG
• Generator Minimum 5000 W
• Geluidsemissie 91dBa
• Elektrische motor 230V

AIRLESS SPUITPISTOOL

GRACO airless (incl. mondstuk en mondstukhouder)

• Minimale spugen het pistool
• Snelle en gelijkmatige shut-off naald
• Comfortabele lock de trekker
• EasyGlide - Pistoolwartel
• Gesloten voorjaar
• Pistool met de laagste gewicht
• Ergonomische pistoolgreep
• Verwijderbare guardArtikler

Eeen breed assortiment voor uw dakpannen

Eeen breed assortiment voor uw dakpannen

De geografische locatie van het huis defineert in de meeste gevallen de kleur dat U zou moeten gebruiken voor uw dak bedekking.  RENOTEC® neemt de locale gewoontens in consideratie met een breed assortiment van kleuren die worden gebruikt in dorpen en steden over heel Europa.

Kleuren aangeraden door onze experten zijn modern en verwerkt met de nieuwste technologie.  Onze hoge kwaliteit pigmenten gecombineerd met ultieme bindmiddelen geven aan uw eigendom een hoge kleur stabiliteit en frisheid. De gladheid van de oppervlakte is geproduceerd door de molicunaire structuur dat het resultaat is van de behandeling. Mos,korstmossen en algen kunnen niet meer groeien op de oppervlakte. RENOTEC® coatings hebben een  extreme aanhankelijkheid tot het product,maar blijft flexiebel en is bestand tegen alle temperatuur veranderingen door het hele jaar.

Dus, een lange levensduur is gegarandeerd met een moderne dak kleur tegen oppervlakte-erosie

Losstaand van een tradicionele baksteen rode dak zijn ook groen,blauw,antraciet,rustiek,ezv beschikbaar.Ook verschillende bruine tonen en rode tonen zijn beschikbaar. Met RENOTEC® coatings kunnen eigenaars genieten van een unieke dak bedekking in een perfecte combinatie met een bouwkundige stijl voor Uw huis.

Neem contact op met ons als U meer informatie wilt over onze producten ,systemen en diensten.

Een andere manier om u dak schoon te maken

Een andere manier om u dak schoon te maken is met behulp van een speciaal reinegingsmiddel

Het speciale reinegingsmiddel verwijderd korstmossen,mos,etc. Het is onschadelijk voor de tegels en de dakbedekking. Deze metode is een eco-vriendelijke manier om U dak te reinigen. Nadat het dak is gereinigt, moeten de beschadigde dakpannen vervangen worden. Het is aangeraden om dit te laten doen door een vakman. Als de beschadigde dakpannen vervangen zijn, Kan het dak behandeld worden met RENOTEC® dak bedekking.

Het is belangrijk dat U Uw dak reinigt elke 5 a 10 jaar, voor besmetting,mos,algen,enz te voorkomen.Het is duurder om een nieuw dak te instalen dan om de beschadeging te voorkomen. Een behandeling met RENOTEC® zal u dak doen andemen op een natuurlijke manier en het is extreem hyrofoob en zelf reinigend

Vele opties zijn beschikbaar

Vele opties zijn beschikbaar voor her dakbedekking

In elk geval, niet elk materiaal kann hiervoor gebruikt worden, de helling grade is zeer belangrijk om U materiaal te kiezen. De meest bekende variatie is baksteen roofing. In deze situatie zijn de granzende en ingetoge dakpannen beschikbaar in verschillende kleuren. Een baksteen roofing met klei stehen zoals beaver’s tail stehen,gegroefde tegel of holle baksteen zijn geschikt voor een helling van 22º-90º.

Beton tegels

De tweede variatie is de roofing met beton tegels of hooggecomprineerde speciale beton. Beton dakpannen zijn te vinden in de gespecialiseerde handel of met een glade oppervlakte of korelige oppervlakte in verschillende dimensies van vorm en kleur.

Om een dak te verweselijke met beton stenen moet U een dak grade hebben van 22º-90º. Oppervlaktes met lage grade van 2º tot maximum 35º, kunne  worden bedekt met metale elementen zoals koper,titanium,zink,aleminium of gegalvaniseerd staal.

Leien

Een andere variatie is U dak bedekken met leien. Een leisteen is een natuurlijk product en is nie bedoelt om te coaten. Deze steen is aangeraden voor daken met een grande van maximum 22º. Een andere variatie is vezelcement. Vezelcement dakbedekking wordt uitgevoerd met behulp van de zogenaamde dak reinigers die verkrijgbaar zijn in speciaal zaken en zijn beschikbaar in verschillende dimenties,kleuren en vormen. Dit soort dakbedekking is aangeraden voor daken met een graden tussen 22ºtot 90º.

Voor meer gedetaileerde informatie over onze systemen,producten en diensten neemt U contact op met ons.

En dak moet een hoge weerstand hebben tegen veranderende weersomstandigheden

En dak moet een hoge weerstand hebben tegen veranderende weersomstandigheden

Zodra u dak beschadigt aantoond of u heeft dakschade moet u denken aan een voledige reparatie of een reconstructie. Het is mogelijk dat  U dit al ziet na een paar jaar de beschadeging van onzuiverheden, bijvorbeeld door de aanwezigheid van mos en korstmos of gebroken dak pannen door vorst schade. Schade kan ook worden veroorzaakt door zware stromen en dit kan leiden tot een voledige reconstructie van u dak als deze niet goed beschermt is.

Voor eigendom eigenaars die graag hun huis repareren of renoveren bieden onze experten vele opties zoals he reinigen van u huis of te coaten. Voor u uw huis opnieuw will coaten moet  u eerst de beschadigde dakpannen vervangen of reparen dat is de eerste stap. Stap 2 is om u oppevlakte te reinigen met een hogedruk reiniger.In het geval van moeilijke vlekken kann u algen remover gebruiken voor de afwerking.

Een geavanseerde poreusheid van bouwmaterialen moet een primer hebben voor optimale omstandigheden voorafgaand aan de coating

Primers zijn hoofdzakelijk op acrylbasis. Zodra het droog is kann de coating worden aangebracht. Na 2 lagen moet de behandelde oppervlakte goed drogen. In geval van zware beschadeging moet u aan een gehele renovatie van u dak denken dat u meer zal kosten.

Contacteer AUB met ons team voor meer informatie over onze producten, systemenen en services.

Bespaar energie door u dak te coaten met RENOTEC® Roof Coating

Bespaar energie door u dak te coaten met RENOTEC® Roof Coating

Een niet behandelt dak laat de warmte binnen en zal zeer snel en makkelijk weg gaan. Regen kan onder u dakpannen en kann u dak zwaar beschadigen. Als water zich kan vestigen kann vorstschade sneller voorkomen. Een onbeschemt dak is blootgesteld voor weersomstandigheden en kann u dak beschadigen.

De zon kan ook schade geven aan u dakpannen. RENOTEC® Roof Coating beschermt u dakpannen tegen alle weersomstandigheden. Een dak gecoat met RENOTEC® roof coatig zal UV-stabiel zijn en beschemt tegen microorganisme zoals algen,mos en korstmos,enz

RENOTEC® behandelingen creeren een zelfreinigende oppervlakte

Dit wilt zeggen dat u dak altijd vrij zal zijn van onzuiverheden. Dit komt door de hydrophibicheid van RENOTEC® Roof Coating. De eigendom ook gekent als beading effect zal gemakkelijk alle onzuiverheden verwijderen als er regenval is. Een dak behandeld met RENOTEC® Roof Coating zal beschemt zijn voor meer als 10 jaar, kleur blijft stabiel en zo goed als nieuw. Het behandelen van u dak met RENOTEC® Roof Coating is een goed en economisch alternatief voor een volledige renovaie van u dak.

De behandeling creert een bescherming voor de onderligging door het droof te houden

RENOTEC® houd u huis koud in de zomer en warm in de winter, door de warmte niet te laten ontsnappen door u dak. Dit zal een groot verschil maken op de eigenaars verwarmings rekening. RENOTEC® Roof Coating is een 100% organische acrylise formule, vrij van APEO. Het uiterlijk van een behandeld dak met RENOTEC® Roof Coating is schoon, aantrekkelijk en bied u een lange termijn levensduur aan.

Ons RENOTEC® team staat atlijd voor u klaar als u hulp nodig heeft met vragen over onze producten en systemen. U kann contact met ons maken via onze website of via de telefoon.

french