proPERLA® Gevelcoating

MET EXTREME KRAALVORMING - EXTREEM WEERBESTENDIGproPERLA® Gevelcoating is een unieke technologie. proPERLA® creëert zelfreinigende en super hydrofobe gevels, zonder aantasting van de ademende eigenschappen.

BEWEZEN PRESTATIES

Coatings met silaan harstechnologie zijn meer dan 25 jaar beschikbaar en zijn de snelst groeiende exterieur coating systemen in Europa. Al onze expertise is gecombineerd met de nieuwste technologie. En het resultaat is indrukwekkend!

DUURZAAMHEID EN KLEUR STABILITEIT

Uw metselwerk zal worden beschermd tegen de invloed van weersomstandigheden (zon, zure regen, zout spray, smog, enz). Het zal weerbestendig en kleurstabiel zijn gedurende vele jaren.

dk3ico

WATERAFSTOTEND

U zult de uitstekende waterafstotende eigenschappen herkennen aan de kraalvorming . Het zal uw metselwerk droog en zeer goed bestand houden tegen biologische verontreiniging, schimmel, enz. Droog metselwerk zal de thermische weerstand verbeteren, voorkomt vorstschade en verminderd de groei van micro-organismen.

ADEMEND

Uw metselwerk kan ademen en is vocht doorlatend voor waterdamp. Een ademend metselwerk verbetert de isolatie-eigenschappen. Slechts een gehalte van 5% vocht in bouwmaterialen kan de thermische weerstand verlagen met 50%.

ZELFREINIGENDE EFFICIENTIE

Vuildeeltjes zijn niet in staat om zich vast te zetten als uw gevel behandelt is met proPERLA® Facade Coating en zullen bij regenval van uw gevel weggewassen worden. Uw gevel blijft schoon en aantrekkelijk, zelfs aan de noordzijde of bij gevels in de schaduw, maar ook in gebieden met een hoge luchtvochtigheid of zeelucht.

KLEURENKAART


VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN

+ Gereduceerd regendoorslag - Extreem waterafstotend
+ Verbetert de thermische isolatie
+ Zal het gebouw laten ademen
+ Zelfreinigend als een lotusblad
+ Kan direct worden gebruikt op de meeste ondergronden

FOLDERS EN DEURHANGERS

Folders en deurhangers voor onze verkooppartners.
ppfcbudh

DEMO ZAKKEN

Laat u klanten zelf het waterafstotende (lotus)effect van een proPERLA® behandeling ervaren in combinatie met het kleurengamma.
ppfcst

DEMOPOMP

Demonstreer de ademende werking van daken behandeld met proPERLA®.
proPERLA - Pumpe

POMP GRACO
795 ULTRA MAX II

Met een borstelloze gelijkstroommotor van 2,2 pk kan de Ultra Max II 795 meerdere pistolen gebruiken en is het apparaat ideaal voor de professionele aannemer voor particuliere woningbouwprojecten van aanpassings- en retoucheerwerken die een brede waaier aan coatings spuit.

Levering bevat: GRACO spuitpistool, mondstukhouder RAC X, LTX mondstuk, slang 15m, 100cm extensie met mondstukhouder RAC X

• Uitgang 3.6 LPM
• Gewicht 45 KG
• Generator Minimum 5000 W
• Geluidsemissie 91dBa
• Elektrische motor 230V

AIRLESS SPUITPISTOOL

GRACO airless (incl. mondstuk en mondstukhouder)

• Minimale spugen het pistool
• Snelle en gelijkmatige shut-off naald
• Comfortabele lock de trekker
• EasyGlide - Pistoolwartel
• Gesloten voorjaar
• Pistool met de laagste gewicht
• Ergonomische pistoolgreep
• Verwijderbare guard

JET-ROLLER

jetroller-Kopie-e1461838085260

De GRACO JetRoller, licht en draagbaar, bestaat uit een spuitroller, een spuitverlengstuk en een handroller in één set. Hij past op bestaande airless spuitapparaten en is de ideale tijdbesparende aanwinst voor uw verfarsenaal. De JetRoller combineert het rollen en spuiten in één beweging, wat tijd en werk bespaart bij spuit/rol-projecten. De JetRoller, ideaal voor ruwe of poreuze oppervlakken, minimaliseert overspray en levert een consistente hoogwaardige afwerking.Artikel

Sneeuw en vrieskoude kan schade verichten

Sneeuw en vrieskoude kan schade verichten aan u gevels in de winter

Als water binnendringt door kleine spleetjes in de muur zal de temperatuur binnen dalen en er zullen zich lange termijn vocht problemen veroorzaken dit zal de kwaliteit van u gebouw doen dalen en is niet gezond voor in te leven. Bij een temperatuur van 4ºC zal het water stil doen verspreiden tot het bevroren is. Gevroren water kan tot 9% breder worden. U bent er zich niet van bewust dat dit gebeurd in u muur als deze niet behandeld is.

Zodra de verspreiding van het water tot het middelpunt van u muur is geraakt van u muur isolatie dan zal het de isolatie beschadigen tot wel 50%. U verwarming rekening zal hierdoor stijgen en de luchtvochtigheid in u huis ook, hierdoor word er schimmel ontstaan in u huis. Beide oude en nieuwe gevels die behandeld worden met  proPERLA® zullen hiervoor beschermt worden. In andere woorden zoveel te minder vocht, zo veel te meer energie word er bespaard! Met proPERLA® zal vocht geen kans hebben om u gevels te beschadigen.

proPERLA® Facad Coating is een profecioneel behandelings systeem

Het is speciaal ontworpen voor gespecialiseerde gebruikers. Met dan aan de microFORMULA® technologie zal u gevel water afstotend zijn en volledig beschermt voor meer dan 10 jaar. Dit komt door de Unique eigenschap van het lotusblad door deze eigenschap zal u oppervlakte zelfreinigend zijn en kan het vrij ademen op een natuurlijke manier.

Een behandeling met properla garandeert u een een gezonde levensomgeving, vrij van vocht en schimmel. Een behandelde oppervlakte is beschermt tegen UV en is kleur stabiel voor vele jaren. Door de ventilatie van  proPERLA® Facade Coating  kan luchtvochtigheid dat er in u huis bevind u huis verlaten door u muur, dir proces is ook wel gekend als waterdampdoorlaatbaarheid  dit is zeer belangrijk voor een goede levensomgeving.

Bescherm u huis tegen weersomstandigheden voor meer dan 10 jaar. Ons team staat klaar voor u als u vragen heeft. proPERLA® -combineer elegante esthetiek met hoge prestaties!

Het lotusblad ziet er altijd proper en droog uit

Het lotusblad ziet er altijd proper en droog uit

Dit komt door zijn zelfreinigend. De regen druppels maken de plant proper door zijn waterafstoting micro structuur. Wij hebben al onze kennis samen gevoegd met de nieuwste technologie om dit zelfde effect te creëren met proPERLA® Facade Coating. Oppervlakken behandeld met proPERLA® zijn zelfreinigend zoals een lotusblad. Dit kom door zijn waterafstotend effect.

microFORMULA® Technology vereikt de zelfde microstructuur op oppervlakken

In andere termen, u oppervlakte dat behandeld is met proPERLA® is super hydrofoob, buiten coatings zullen vrij blijven voor meer dan 10 jaar van onderhoud. proPERLA® facade coating heeft super hydrofobe capaciteiten. Schimmel, korst en andere micro organismen kunnen geen grip nemen op u oppervlakte. De oppervlakte zal droog blijven en vocht kan niet binnen dringen. U isolatie zal goed blijven en droog. De gemetselde oppervlakte zal niet zo snel oud lijken als een niet behandelede oppervlakte.

UV- en kleurstabiel

Gevels en gebouwen behandeld met proPERLA® zullen in goede conditie blijven zelfs na een zware weersomstandigheid over het hele jaar. Dit komt door zijn uv stabiliteit de impact van de zon zal het metselwerk en de kleur niet beschadigen en is altijd stabiel. De gevel die naar het noorden gericht staat zal geen negatieve impact meer hebben met mos ezv. Investeer in het behandelen van u gebouw met with proPERLA®. U kan de waarde van u gebouw laten stijgen door het te behandelen met with proPERLA®. Facade coating. with proPERLA® Facade coating is beschikbaar in een weid kleuren arrangement. Het is aangebracht door een specialist met een airless sprayer of roller. Breng 2 lagen aan om u onaantrekelijke oppervlakte weer mooi en reinig te maken. Onze specialisten geven u graag meer informatie en tips dat u nodig heeft.

Hydrophobic silicone gevelcoatings van proPERLA®

Hydrophobic silicone gevelcoatings van proPERLA bescherm u gevel van u woning op verschillende maineren.

proPERLA® creëert een super hydrofoob oppervlak. De gevel blijft droog en vocht kan niet doordringen door u muur isolatie van u huis. Het is een zeer belangrijk aspect vooral als u een spouwmuurisolatie heeft geïnstalleerd

Vanwege de waterafstotende eigenschap door proPERLA®  zijn gevels zelfreinigend  zoals een lotus blad. Het kralen effect ook wel bekend als het lotus-effect komt tot zijn recht als het regent het reinigt u oppervlakte direct mos, vuil en algen worden direct verwijderd. Korstmos krijgt geen kans om greep te nemen op oppervlakte ze wassen er gemakkelijk af door de regen. De gevel blijft in goede conditie voor vele jaren.

proPERLA® systemen hebben een uitstekende ventilatie

De proPERLA® formule garandeert een natuurlijk ademhaling voor u gevels ,ruwbouw en daken. Vocht kan gemakkelijk naar buiten geleid worden. proPERLA® Facade Coatings zijn micro poreus en zijn ontwikkeld met een unique siliconenhars formule die de poriën herstructureert om vocht te blokkeren, de wand blijft ademend te allen tijden.

 proPERLA® Facade Coatings zijn verkrijgbaar in een wijd kleurenpalet

Onze super hydrofobe coatings zijn speciaal ontworpen voor de isolatie van gevels, baksteenmuur en dakpannen. De excellentie van proPERLA® is geapprecieerd door vele specialisten en zijn aangeraden over heel Europa. Wij geven u een levensduur voor u muren van 10 jaar.

Bent u  gespecialiseerd in het reinigen en renoveren van gevels,metselwerk of daken? Wij bieden u graag onze marketing producten waar u u klanten mee versteld zal doen staan. Deze bevat brochures, deur hangers,videos,demo zak en veel meer. Wordt een officeele proPERLA®-Partner en geniet van vele voordelen dat u te wachten staan. Contacteer ons team via contact form of telefoon. Wij staan volledig open en helpen u om ons marketing concept beter te leren kennen en een succesvolle relatie te krijgen met ons.

french