proPERLA® Gevelcreme

ONTWORPEN OM STENEN EN POREUZE BOUWMATERIALEN TE ISOLEREN
Deze superieure behandelende technologie zorgt voor een onzichtbare gevelisolatie barrière, maakt muren en bakstenen zelfreinigend, extreem waterafstotend en laat de muren op natuurlijke wijze te ademen.

BEWEZEN PRESTATIES

Getest en gecertificeerd volgens de normen waarbij het product diep doordringt in de ondergrond en een onzichtbare gevelisolatiebarrière creëert die wateropname vermindert met meer dan 95%. proPERLA® Gevelcreme is getest volgens EN ISO 15148: 2002, als bewijs van haar hygro-thermisch prestaties op beton, mortel, baksteen en zandsteen.

VOCHTIGE MUREN ZIJN EEN THERMISCHE BRUG

Vochtige muren zijn thermische bruggen. Als de poriën van de muur vocht opzuigen verhoogt de thermische geleidbaarheid van de muur. Slechts een gehalte van 5% vocht in muren kan de thermische weerstand verlagen met 50%, zeker bij een spouwmuurisolatie. MAAR ALLEEN ALS ZE DROOG!

COMBINEERT EEN ESTHETISCH UITZICHT MET HOGE PRESTATIES

dk3ico

ISOLEREND

Een met proPERLA® Gevelcreme behandelt oppervlak zal minerale bouwmaterialen isoleren door water absorptie te verminderen. De levensduur van de behandeling is meer dan 20 jaar. Het product bindt zich chemisch met de ondergrond, dringt 17 mm door en creëert een isolerende laag.

ADEMEND

Uw muren kunnen ademen en zijn dampdoorlatend. Een ademende muur verbetert de isolatie-eigenschappen. Slechts een gehalte van 5% vocht in bouwmaterialen kan de thermische weerstand verlagen met 50%.

ZELFREINIGENDE EFFICIENTIE

Vuildeeltjes zijn niet in staat om zich vast te zetten als uw gevel behandelt is met proPERLA® Masonry Creme en zullen bij regenval van uw gevel weggewassen worden. Uw gevel blijft schoon en aantrekkelijk, zelfs aan de noordzijde of bij gevels in de schaduw, maar ook in gebieden met een hoge luchtvochtigheid of zeelucht.


VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN

+ Beschermt tegen mos en algen - minder gevoelig voor de groei van micro-organismen
+ Verbetert het thermisch rendement van het metselwerk door het droog te houden
+ Behoudt de thermische eigenschappen van spouwmuurisolatie
+ Maakt een zelfreinigend oppervlak
+ Behoudt de oorspronkelijke metselwerk afwerking
+ Trage veroudering of afbraak van het oppervlak
+ Zal het gebouw laten ademen
+ Ontzichtbare isolatie barrière voor 20 jaar

 
 

FOLDERS EN DEURHANGERS

Folders en deurhangers voor onze verkooppartners.
pp-mc-bud

DEMO ZAKKE

Laat u klanten zelf het waterafstotende (lotus)effect van een proPERLA® behandeling ervaren in combinatie met het kleurengamma.
ppwr-t

DEMOPOMP

Demonstreer de ademende werking van daken behandeld met proPERLA®.
proPERLA - Pumpe

POMP GRACO
ST MAX II 495 PC HI-BOY

Wanneer u meer productiviteit nodig hebt om middelgrote klussen binnenshuis en lichte commerciële projecten af te handelen, biedt ST Max™ II PC Pro de prestaties die u zoekt. Deze toestellen zijn beschikbaar in een compacte, staande uitvoering en een uitvoering met onderstel met bijkomende functies, met directe aanzuiging.

Levering bevat: GRACO spuitpistool, mondstukhouder RAC X, LTX mondstuk, slang 15m, 100cm extensie met mondstukhouder RAC X

• Uitgang 2.3 LPM
• Gewicht 30 KG
• Generator Minimum 3750 W
• Geluidsemissie 90dBa
• Elektrische motor 230V

AIRLESS SPUITPISTOOL

GRACO airless (incl. mondstuk en mondstukhouder)

• Minimale spugen het pistool
• Snelle en gelijkmatige shut-off naald
• Comfortabele lock de trekker
• EasyGlide - Pistoolwartel
• Gesloten voorjaar
• Pistool met de laagste gewicht
• Ergonomische pistoolgreep
• Verwijderbare guard

VERFROL
Artikel

Vochtige muren zijn terminale bruggen

Vochtige muren zijn termische bruggen en zij niet effectief in termen van termische geleidbaarheid

Oude gevels en metselwerk zijn niet alleen gelijk. vocht en schimmel kunnen doordringen in het interieur en kan schade aanbrengen aan de eigendom en aan de gezondheid van de bewonende.

Een gevel reiniging kan worden gedaan op verschillende manieren. Aan de ene kant , veel reinigingsmiddelen bestaan. aan de andere kant een groot assortiment aan  machines zijn beschikbaar zoals hogedruk reinigers of steam jets, ezv. Een moderne manier van gevelonderhoud is met behulp van droogijs. Het is bewezen dat de beste optie om te reinigen is zandstraling en ook de duurste oplossing.

De frecuency van gevelreiniging en coatings word bepaald door geselecteerde systemen .precies op dit punt raden wij onze aangeraden aplicators aan de zelfreinigende buiten coating van proPERLA®. Klanttevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Hoe werkt ons proPERLA®-SYSTEEM?

Na de reiniging van de gevel moet u los gipswerk en metselwerk verwijderen of repareren. Als de oppervlakte niet geschilderd is en poreus is het aangeraden om proPERLA® primer aan te brengen, een hoge kwaliteit verf primer. Uiteindelijk is de gevel gerepareerd en is u huis volledig beschermt tegen de impact van Uv-stralen , vocht ,ezv.

Voor baksteen muren is het proces een beetje anders. De oppervlakte word gereinigd met met een hogedruk spuit. Korstmos. Mos en algen moeten volledig worden verwijderd. Zodra de muur droog is moet u losse stenen en voegen vervangen of repareren. Het metselwerk is nu klaar om behandeld te worden met proPERLA® MASONRY CREME. Het resultaat zal buitengewoon zijn en met deze behandeling zal u metselwerk beschermt zijn voor meer dan 20 jaar.

Professionele gevelreiniging betekend dat langer kan wachten met de volgende behandeling.  Met proPERLA® kan u genieten van dit voordeel. Vraag maar aan onze specialisten. ze zullen u met plezier informeren met oplossingen voor u en hebben een een goed marketing concept voor een goede prijs. Transformatie kosten zijn een investering in u huis. Met proPERLA® hebt u de ultieme weerstand tegen weersomstandigheden!

proPERLA® isolatie cream houd u baksteenmuur droog

proPERLA® isolatie cream houd u baksteenmuur droog

Als damp toegang heeft tot de holte van de muur isolatie, zal de isolatie beschadigt zijn. Metselwerk behandeld met proPERLA® Masonry Creme zal voor vele jaren kleurstabiel zijn. In conclusie, de gevel zijn dus een mooie uitstraling hebben en er nieuw uitzien. Een behandelde oppervlakte zal super hydrofobice capaciteiten hebben. Het zal nooit opdrogen door zijn zelfreinigende functie. Daardoor zullen vuildeeltjes en stof gemakkelijk verwijderd worden van u oppervlakte door de regen.

Ontzichtbare isolatie voor energie besparing

Meer en meer architecten kiezen voor een proPERLA® isolatie cream omdat het u een zekerheid geeft van een duurzaam en mooi resultaat en is goed en gezond voor bewoners. Eerst en vooral onze systemen hebben een goede onderhoud, voldoet aan alle behoeftes dat een huiseigenaar wilt : genieten van een zelfreinigend en waterbestendige oppervlakte en laat u huis ademen.

Doorzichtige behandeling voor de meeste metselwerk ondergronden

De enige vereiste is dat u het metselwerk goed reinigt met een hoge druk reiniger dit is zeer belangrijk voor u de behandeling start met proPERLA® Masonry Creme. Het zal een onzichtbare isolatie barrière creëren en zal de thermische weerstand van het metselwerk verbeteren. Door dit zullen de verwarmingskosten aanzienlijk verlagen.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u nog vragen heeft. Wij geven u graag meer gedetailleerde informatie over onze Unique clear coating technologie met een gegarandeerde levensduur van 20 jaar.

french