proPERLA® Impregneer

VOOR ALLE MINERALE ONDERGRONDEN
proPERLA® Impregneer - Deze unieke technologie maakt de dakpannen zelfreinigend, extreem waterbestendig en laat het dak op natuurlijke wijze ademen.

BEWEZEN PRESTATIES

Als één van de betere Duitse bedrijven, hebben wij al onze nieuwste technologie en expertise samengevoegd om een product te creëren dat gebouw oppervlakken zelfreinigend en super waterafstotende eigenschappen geeft.

THERMISCHE EFFICIËNTIE

Vocht in bouwmaterialen is de belangrijkste oorzaak van energieverlies. Vochtige materialen dragen warmte veel sneller over dan droge materialen. Je kan dit vergelijken met een kwalitatieve, ademende, thermische mantel die je lichaam warm en droog houdt. De behandeling van uw gebouw met proPERLA® IMPREGNEER zal precies hetzelfde effect hebben.

COMBINEERT EEN ESTHETISCH UITZICHT MET HOGE PRESTATIES

dk3ico

WATERAFSTOTEND

U zal de uitstekende waterafstotende eigenschappen herkennen aan de kraalvorming. proPERLA® IMPREGNEER zal dakpannen droog en zeer goed bestand houden tegen biologische verontreiniging, schimmel, meeldauw, enz. Een droog dak zal de thermische weerstand verbeteren, voorkomt vorstschade en verminderd de groei van micro-organismen.

ADEMEND

Dakpannen kunnen ademen en zijn toch dampdoorlatend. Een ademend dak verbetert de isolatie-eigenschappen. Slechts een gehalte van 5% vocht in bouwmaterialen kan de warmteweerstand verlagen tot 50%.

ZELFREINIGENDE EFFICIËNTIE

Vuildeeltjes zijn niet in staat om zich vast te zetten als uw dak behandelt is met proPERLA® Water Repellent. Bij dakpannen die behandeld zijn stroomt bij regenval vuil samen met water gewoon van uw dak. Uw dak blijft schoon en aantrekkelijk, zelfs aan de noordzijde of bij daken in de schaduw, maar ook in gebieden met een hoge luchtvochtigheid of zeelucht.

VOORDELEN & EIGENSCHAPPEN

+ Minimaliseert binnendringen van vocht - Zeer waterafstotend
+ Verbetert het thermisch rendement
+ Zal u gebouw laten ademen
+ Zelfreinigend als een lotusblad
+ 15-20 jaar levensduur
+ Kan direct op alle minerale ondergronden worden aangebracht.
+ Minimaliseert oppervlak erosie – verlengt de levensduur

FOLDERS EN DEURHANGERS

Folders en deurhangers voor onze verkooppartners.
ppwr-bd

DEMO ZAKKE

Laat u klanten zelf het waterafstotende (lotus)effect van een proPERLA® behandeling ervaren.
ppwr-t

DEMOPOMP

Demonstreer de ademende werking van daken en gevels behandeld met proPERLA®.
proPERLA - Pumpe

INNNOVATIEVE MARKETINGCONCEPTEN ONDERSTEUNING VAN UW VERKOOPSACTIVITEITEN IS EEN DEEL VAN ONS DAGELIJKS WERK.

Onze verkooptools demonstreren de prestaties van onze producten en helpen potentiële klanten de voordelen en het eindresultaat te ervaren van een behandeling met één van onze systemen. Wij creëren constant nieuwe verkooptools om u en uw klanten te helpen. Contacteer ons voor meer informatie.

LAGEDRUKPOMP
Artikel

Dak volledig reinigen elke 5-10 jaar

Voor prestatie redenen is het aangeraden om u dak volledig te reinigen elke 5-10 jaar

Het is mogelijk om dit te doen in verschillende manieren. Het meest economischeis om u dak te reinigen met een hogedruk reiniger.

De oppervlakte is gereinigd met een hoge druk tussen 230 tot 280 bars. De besmetting,algen en mos zullen gemakelijk verwijderd worden door de druk. Als de dakbedekking gereinid is, is het belagrijk om beschadigde dakpannen te vervangen.

De laatste stap is om clear proPERLA® impregnation aan te brengen. Het is belangrijk om een vakman het werk te laten doen, omdat als er iets mis gaat kan dit grote gevolgen hebben.nadat U het produc hebt aangebracht kann u genieten van een gezond en mooi dak voor vele jaren.

Als u dakpannen beschadigt zijn, moet u aan een renovatie denken

Als u dakpannen beschadigt zijn, moet u aan een renovatie denken

Meerdere componenten zijn beschadigt wanneer we over renovatie denken zoals dakpannen,kaderment en goten. Het is afgeraden om te laten uitvoeren door uzelf. Vakmannen kunnen mogelijke problemen voorkomen in de toekomst zoals vorst problemen. Het is aangeraden om raad te vragen aan gespecialiseerde vakmannen. Het is niet alleen aangeraden om het juiste materiaalt e grbuiken ook moet u denken aan de weersomstandigheden voor u aan de reparatie start. Geschikte beveiligheidsaperatuur is verplicht. De hellingsgraad en onderbouw moet worden bestudeerd voor U op U dak loops om persoonlijke ongevallen te voorkomen.

De duurste huis renovaties zijn niet altijd de beste

De levensduur van proPERLA® roof impregnation  is minstens 10 jaar. Het is super hydrophobic en eigendommen hebben een directe impact door zijn vele prestatiekenmerken.

Bevroren water kan uitbreiden en beschadeging brengen als het in u muur trekt. Water kan niet op een waterdichte oppervlakte blijven. Daardoor kann mos,algen en microorganisme groeien op de oppervlakte. Vuil kan gemakkelijk worden verwijdert door regen en de oppervlakte zal zichzelf reinigen. U huis zal altijd mooi en nieuw tonen en zal geen tekenen van verslechtering tonen.

Natte materialen zullen warmte sneller doorgeven dan drooge materialen

U  kan het effect dat ons product heeft vergelijken met een termische jas. Een termische jas zal u huid doen ademen en warm houden, proPERLA® zal U huis hetzelfde effect geven.

Dit is waarom wij U aanraden om alle hoogtepunten en eigenschappen te analiseren voor een waterdichtsysteem dat wij U aanbieden. Wij kunnen U garanderen dat wij onze expertieze met microFORMULA® technologie samen hebben gevoegd om een waterdicht systeem te creeren met de laaste technologie. microFORMULA®-Technology maakt een crosslinking-effect met bouwmateriaalen en maakt deze microporeuze oppervlakken. Dit is hoe wij oppervlakken waterdicht maken en super hydrophobic.

proPERLA® Water Repellent dak bescherming maakt u keuze gemakklijk

Geniet van een duurzaame levensduur doordat u Uw eigendom behandeld met proPERLA® roof impregnation. Voel u vrij om contact met ons op te nemen als u bedenkingen heeft of extra informatie.

Ons team zal U graag helpen met vragen over onze poducten.

Hoe kan een dak sealer van proPERLA ® u dakpannen beschermen?

Hoe kan een dak sealer van proPERLA ® u dakpannen beschermen?

Met microFORMULA® technologie is het verzegelen van minerale ondergronden zeer gemakkelijk.Deze technologie is geintegreerd in al onze producen van de laatste generatie. Een verzegelde vloer is beschermd tegen olie en vet vlekken. Het reinigen van beton bestrating of beton platen is veel gemakkelijker om te onderhouden de kosten eraan zijn zeer laag.

Een dak behandeling met proPERLA® zorgt ervoor dat u da kniet langer een broedplaats is voor algen,mos en microorganisme deze worden verwijdert vanzelf met regenval. Zeker een poreuze kleisteen laat het effect goed zien dat het beschermt tegen dak schade.

Verzegelde gevels en baksteenwerk bewaren altijd hun excellente kleur frisheid

Het kralen effect voorkomt dat  water absorbatie en vuildeeltjes niet langer hechten aan de oppervlakte. Een droge muur voorkomt dat de kleur zich vasthoud aan de muur is is tegen zout schade beschemt.De leefomgeving in het pand is opmerkelijk verbeterd en het verbeterd ook de sfeer rond het huis.

Een oppervlakte behandeld met proPERLA® is beschemt voor meer dan 10 jaar. Een economische manier om u eigendom te beschermen, nieuw of oud tegen verschillende weersomstandigheden. De weerstand tegen UV- straling  door alle proPERLA® systemen staat garant voor een meer dan gemiddelde levensduur van de behandelde bouwmaterialen. Ze zijn terug in orginele staat en klaar voor het gebruik. Verbeter u productenaanbod en word vandaag een proPERLA® partner. Veel voordelen wachten op u.Voor meer informatie voel u vrij om ons te contacteren door een contact form of via de telefoon. Ons gespecialiseerd team staat ter u beschikking for vragen over onze systemen en producten

Voor prestatie redenen , is het aangeraden om u hele dak te reinigen

Voor prestatie redenen , is het aangeraden om u hele dak te reinigen

Dit is mogelijk op allerlei manieren. Wij raden u aan om u dak te reinigen met een hoge druk reiniger, met een druk van 230 tot 280 bars. De onzuiverheden zullen worden verwijderd van u huis.Zodra het dak gereinigd is , is het belangrijk om de beschadigde dakpannen te vervangen.

De laaste stap is om  proPERLA® clear impregnation aan te brengen. Het is belangrijk om raad te vragen aan een vakman. Als er iets fout gaat kann dit zware gevolgen hebben. Zodra u alles heeft aangebracht kan u genieten van u zelfreinigend gebouw

french