proPERLA® PRIMER

BEREIDING VAN POREUZE ONDERGRONDENproPERLA® Primer is een watergedragen primer voor gebruik binnen en buiten. Fijne dispersie klaar voor gebruik met een zeer goede dieptewerking. Aan te raden als grondlaag voor alle minerale ondergronden zoals: kalk, cement, gipspleister, kalksteen, beton, schuimbeton, baksteen, enz. Het aanbrengen kan gebeuren in slecht geventileerde ruimtes

AANBEVOLEN VOOR

Alle minerale dakpannen, b.v. beton, klei, vezelcement, etc.

VOORBEREIDING

De ondergrond moet droog zijn bij de start van de behandeling. Vervuilde oppervlakken moeten eerst grondig met een hogedrukreiniger worden gereinigd. Ondergronden met een sterke verkleuring, algen of mosgroei (of andere vervuiling) moeten eerst met proPERLA® Cleaner worden behandeld en daarna grondig worden nagespoeld met water.

HOE AANBRENGEN

Het product en de ondergrond moeten een minimum temperatuur van 5 °C hebben. Niet aanbrengen in volle zon. Gebruik borstel, rol of airless spuitmachine.

Airless spuittip:  511-513

Druk: 150 bar

VERDUNNING

proPERLA® Primer moet volledig kunnen worden geabsorbeerd door de ondergrond. In geen geval mag na droging een glanzend laagje ontstaan. Breng proPERLA® Primer onverdund aan tot verzadiging op normaal absorberende ondergronden. Op sterk zuigende ondergronden een eerste verdunde laag (max. 10% zuiver water) aanbrengen en daarna een tweede, onverdunde laag aanbrengen tot verzadiging.

VERBRUIK

150 – 200 ml/ m² afhankelijk van de zuigkracht van de ondergrond.

DROOGTIJD

3-5 uur bij 20 °C en 65% RV. Lagere temperaturen en hogere luchtvochtigheid verlengen de droogtijd.

VERPAKKING

Potten van 10L (40 potten per pallet)

FOLDERS EN DEURHANGERS

Folders en deurhangers voor onze verkooppartners.
ppfcbudh

DEMO ZAKKEN

Laat u klanten zelf het waterafstotende (lotus)effect van een proPERLA® behandeling ervaren in combinatie met het kleurengamma.
ppfcst

DEMOPOMP

Demonstreer de ademende werking van daken behandeld met proPERLA®.
proPERLA - Pumpe

POMP GRACO
795 ULTRA MAX II

Met een borstelloze gelijkstroommotor van 2,2 pk kan de Ultra Max II 795 meerdere pistolen gebruiken en is het apparaat ideaal voor de professionele aannemer voor particuliere woningbouwprojecten van aanpassings- en retoucheerwerken die een brede waaier aan coatings spuit.

Levering bevat: GRACO spuitpistool, mondstukhouder RAC X, LTX mondstuk, slang 15m, 100cm extensie met mondstukhouder RAC X

• Uitgang 3.6 LPM
• Gewicht 45 KG
• Generator Minimum 5000 W
• Geluidsemissie 91dBa
• Elektrische motor 230V

AIRLESS SPUITPISTOOL

GRACO airless (incl. mondstuk en mondstukhouder)

• Minimale spugen het pistool
• Snelle en gelijkmatige shut-off naald
• Comfortabele lock de trekker
• EasyGlide - Pistoolwartel
• Gesloten voorjaar
• Pistool met de laagste gewicht
• Ergonomische pistoolgreep
• Verwijderbare guard

JET-ROLLER

jetroller-Kopie-e1461838085260

De GRACO JetRoller, licht en draagbaar, bestaat uit een spuitroller, een spuitverlengstuk en een handroller in één set. Hij past op bestaande airless spuitapparaten en is de ideale tijdbesparende aanwinst voor uw verfarsenaal. De JetRoller combineert het rollen en spuiten in één beweging, wat tijd en werk bespaart bij spuit/rol-projecten. De JetRoller, ideaal voor ruwe of poreuze oppervlakken, minimaliseert overspray en levert een consistente hoogwaardige afwerking.


french