SYSTEMEN

RENOTEC® DAKCOATING is een toonaangevend dak renovatie systeem in Duitsland, ontworpen om daken te verbeteren en te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, vorst en zon. Het is gebaseerd op een speciale organische acryl formule (vrij van APEO) en bevat speciale pigmenten.

RENOTEC®
Dakcoating

Dakcoating systeem met een moleculaire structuur speciaal ontworpen met de nieuwste technologie. Bestand tegen ongunstige weersomstandigheden.

proPERLA®
Impregneer

Super hydrofobe en transparante behandeling voor alle minerale oppervlakken zoals klei, beton, terracotta, natuursteen, vezelcement, enz.

proPERLA®
Vloer Impregneer

Water gebaseerde oplossing, ontworpen met de nieuwste nanotechnologie Het kann op alle minerale oppervlakken worden gebruikt.

proPERLA®
Gevelcoating

Deze unieke coating technologie maakt gevels zelfreinigend, extreem waterafstotend en laat muren op een natuurlijke wijze ademen.

proPERLA®
Gevelcreme

Een superieure technologie die een transparante isolatiebarrière creëert door wateropname te verminderen. Ontworpen om bakstenen en poreuze materialen te isoleren.

COROSAN®
Metal Gevelcoating

High performance coating ontwikkeld voor metalen gevels van industriële gebouwen. Beschermt tegen hitte, oppervlakte-erosie, de groei van micro-organismen en UV-stralen.

french